29/03/2022

Međunarodni tim STAMH-a proslavio je svoju godišnju konferenciju

ZA DAN I PO PREDSTAVNICI GRUPE PRENELI SU SVOJA MEĐUNARODNA ISKUSTVA I POSTAVILI NOVE CILjEVE

Glamurozni događaj okupio je menadžment kompanije iz Austrije, Grčke, Bugarske, Srbije, Rumunije, Rusije, Severne Makedonije, Italije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore i drugih zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope, gde je kompanija neprikosnoveni lider u oblast automatizacije skladišta. Predstavnici međunarodne grupe razgovarali su o mnogim novim projektima i razvoju softvera u oblasti opreme za distributivne centre novog tipa.

Pre početka događaja, predstavnici inženjerskog odeljenja i menadžmenta predstavili su neke od najnovijih sistema funkcionisanja STAMH Grupe u Sofiji.

Osnivač i vlasnik grupe, gospodin Hristo Urumov, primetio je da „prodajni, inženjerski i logistički timovi kompanije nikada nisu bili motivisaniji da nastave da postižu optimalna rešenja za svoje kupce". Tehnički direktor STAMH Grupe, ing. Nadežda Blagoeva, dodala je da „automatizovani sistemi skladištenja i distribucije STAMH-a koji su već u funkciji dokazuju da iskustvo i stručnost grupe nije inferiorna u odnosu na nijednu od vodećih kompanija u Evropi."

Predstavnici STAMH Sistems, STAMH doo, STAMH Tech, STAMH Solution i STAMH Service podelili su svoje projekte i iskustvo pokazujući nove razvoje, uspešne implementacije i potpuno završene automatizovane i robotizovane sisteme za skladištenje podataka u Evropi, Aziji i Africi.

U pozadini opšte dinamike tržišta, promena cena osnovnih sirovina i novih zahteva klijenata, koji traže sve složenija, mehanizovana, automatizovana i optimalna rešenja, STAMH grupa je pokazala stabilnost, neverovatnu fleksibilnost i zahtev za ozbiljnim rastom i pre 2025. godine.