▷ AUTOMATIZOVANI SKLADIŠTNI SISTEMI MULTISHUTTLE

Automatizovani sistem paleta Multishuttle. Visoka produktivnost i maksimalna gustina skladištenja.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

POTPUNO AUTOMATIZOVAN SISTEM ZA PALETE IZ STAMH-a

Automatizovani sistem paleta Multishuttle postavlja nove standarde u proizvodnji, fleksibilnosti i efikasnosti. Skladišni sistem se sastoji od tri glavna modula, besprekorno koordinisana pomoću softvera za automatizaciju: shuttle platforma, vertikalnog lifta velike brzine i posebno dizajniranog modula nosača koji pomera shuttle platformu na tačno mesto na željenom nivou. Slično tehnologiji za shuttle platforme, automatizovani sistem za skladištenje Multishuttle omogućava veoma duboko skladištenje i visoko dinamičku obradu različitih vrsta paleta. Sve ovo garantuje veliku gustinu skladištenja.
 

PODRUČJA PRIMENE MULTI SHUTTLE AUTOMATIZOVANIH SISTEMA

Svojom modularnom strukturom, Multishuttle automatizovani sistem za skladištenje u potpunosti je prilagođen različitim potrebama kupaca. Oblasti primene ovog sistema za skladištenje paleta su: skladištenje u hladnjačama, skladištenje u buferima, špediterska skladišta, skladišta za skladištenje i isporuku.

Automatizovani sistem za skladištenje Multishuttle idealan je za nadogradnju postojećih skladišta.

❄️Svi moduli sistema su takođe dizajnirani za uslove dubokog smrzavanja i pogodni su za različita opterećenja.

VISOKA PRODUKTIVNOST I SMANJENI ENERGETSKI I EKSPLOATACIONI TROŠKOVI 

Zahvaljujući inovativnim sistemima za skladištenje energije, koncepti punjenja imaju inteligentno upravljanje energijom, a sistem ima nisku potrošnju, što smanjuje troškove. Energetski bilans i s tim u vezi, operativni troškovi igraju veoma važnu ulogu, posebno u hladnjačama.

Integrisano upravljanje sistemom uključuje / isključuje različite module radi boljeg rada.
 

PROČITAJTE VIŠE O GLAVNIM KOMPONENTAMA I PREDNOSTIMA MULTISHUTTLE AUTOMATIZOVANOG SKLADIŠTA ZA PALETE:

 • Transportna shuttle platforma
  Umesto konvencionalnih baterija, šatl platformi se pune pomoću kapsula za napajanje. Punjenje ovih kapsula može potrajati oko 8 sekundi dok se shuttle transportuju pomoću nosača. To znači 24 sata neprekidnog rada. Sva kolica Shuttle opremljena su snažnim i kompaktnim trofaznim motorima od 400 V koji kontrolišu sve funkcije transporta, podizanja i spuštanja. Sa svojim moćnim kapsulama za hranjenje, Shuttle platforma dostiže nosivost do 1500 kg. i može se brzo preneti i transportovati.

 

 • Kranovi
  Oni prevoze robu na višim ili nižim nivoima. Sa modularnim sistemom možemo pružiti različite pristupe koji odgovaraju različitim aplikacijama. Jedan ili dva uređaja mogu se koristiti za prenos robe.

 

 • Modul nosača
  Ovaj modul funkcioniše kao transportna jedinica za shuttle platformu bez tereta i može se pomerati vertikalnim konveerom. Zahvaljujući konceptu upravljanja, nekoliko Shuttle platformi može biti pričvršćeno istovremeno na jedan modul-nosač, čime se osigurava stabilnost svakog sistemskog rešenja čak i nakon toga.

Osam pogonskih točkova garantuje stabilan i siguran transport sa mehaničkim interfejsom, što podrazumeva lako savladavanje dužina koridora do 120 m. Njegov lagani dizajn smanjuje potrošnju energije. Takođe, sve komponente su standardno dizajnirane za upotrebu u hladnjačama.

Nova generacija visoko efikasnih kapsula za punjenje, kao i induktivni prenos snage, smanjuju zahteve za instalaciju, a samim tim i troškove ulaganja.

Između nosećeg modula i šatl kolica postoji stalna radio veza kako bi se osigurala maksimalna funkcionalna pouzdanost. Svi pokreti se prate integrisanim sistemom upravljanja.


PREDNOSTI ODMAH PO UVOĐENJU STAMH AUTOMATIZOVANOG MULTISHUTTLE SISTEMA

 • Sistem velikih razmera sa mogućnošću daljeg povećanja produktivnosti;
 • Optimalno korišćenje prostora za svakakve karakteristike zgrada;
 • Pogodno za opterećenja različite težine;
 • Mala potrošnja energije;
 • Visoka produktivnost - možete rukovati do 250 paleta na sat;
 • Može se preopremiti postojeća skladišta;
 • Kompaktan dizajn za veliku gustinu skladištenja;
 • Manje instalacionih aktivnosti, brzo izvršenje;
 • Kompatibilnost sa hladnjačama do -30 ° C;
 • Nominalno opterećenje: do 1500 kg. na svakoj paleti;
 • Mala potrošnja energije;
 • Brzina: do 300 m/min.
 • Ubrzanje: do 1,2 m/s2.
 • Napajanje: induktivna šina.
 • Integrisana kontrola.

Ne oklevajte da nas kontaktirate na office@stamh.com kako bi ste se konsultovali i dobili , kompletno inženjersko i softversko rešenje, projektovanje, isporuku i instalaciju sistema!