MAŠINA ZA ČIŠĆENJE SA SEDIŠTEM EUREKA Bull 200

Sa modelom BULL 200, EUREKA ponovo otkriva sveobuhvatni koncept. Novo rešenje za odlične rezultate.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

Industrijska mašina za čišćenje EUREKA Bull 200 prva je mašina na svetu koja je uvela BULLsistem® tehnologiju, koja kombinuje efikasnost čišćenja sa prednjim kontejnerom za otpad kada se kontejner zapravo nalazi na zadnjoj strani mašine. Ovo osigurava maksimalnu produktivnost u sakupljanju otpada tokom rada i efikasno upravljanje. Položaj rukovaoca u prednjem delu mašine, zajedno sa sistemom upravljanja i upravljanja automobilom, kao i upravljanjem prednjih točkova, čine ovu moćnu mašinu posebno intuitivnom za upravljanje. Kontejner za otpad je hidraulički istovaren, u potpunosti izrađen od čelika i ima kapacitet od 500 litara. Sistem za podizanje tereta omogućava efikasno sabijanje otpada, koristeći sav raspoloživi prostor u kontejneru pre nego što je potrebno prekinuti rad da bi se ispraznio. Bull 200 je opremljen Multipocket® antistatičkim filterom sa sistemom za automatsko tapkanje. Na desnoj strani mašine, koja je ključna za čišćenje ivičnjaka i pri okretanju, nalaze se ne samo jedna nego i dve bočne četke, što podiže standard čišćenja i sprečava bacanje kamenja i drugo.

Hidraulični uređaj Gradient Booster® smanjuje brzinu kretanja prema naprijed kako bi povećao okretni moment i koristan je za prevladavanje prepreka ili strmih nagiba do 21%.

Bull 200 -ov driveover® sistem je dizajniran tako da mašina može lako da pređe prepreke različite visine, što je nemoguć zadatak za druge čistače.

  • Opcija: Bočne četke mogu biti opremljene sistemom za prskanje vode. Zahvaljujući rezervoaru od nerđajućeg čelika zapremine 66 litara, protok vode je zagarantovan tokom čitavog vremena čišćenja i smanjeno je smanjenje prašine.

 

Model BULL 200 HDK BULL 200 LPG
Napajanje

Dizel motor

Kubota 36 к.с.

Uskoro
Produktivnost 29 820 m2/h  
Širina čišćenja 210 cm  
Kontejner za otpad 500 l  
Maksimalna brzina 14,2 km/h  
Maksimalni nagib 21%  
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu