AUTOMATSKA MAŠINA ZA FOLIRANJE PKG SMARTWRAP-A

Automatska stanica za pakovanje paleta. Pogodan je za ugradnju u linije sa valjkastim transporterima na ulazu ili izlazu.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

PKG SMARTVRAP-A je automatska stanica za pakovanje paleta, pogodna za ugradnju u linije sa valjkastim konveerima na ulazu i / ili izlazu. Mašina ima sistem za pričvršćivanje rastezljive folije na paletu / utovar na početku svakog programa pakovanja, a na kraju ciklusa seče i lepi film na paletu. Opciono, na vrh se može ugraditi sistem za stabilizaciju pritiska, pomoću koga je moguće pakovati palete sa veoma malim opterećenjima. Mašina je opremljena svim sigurnosnim sistemima prema CE standardima.

 

Tehnički parametri SMARTWRAP-A EB SMARTWRAP-A MPS SMARTWRAP-A MPS2
Tip kertridža sa folijom Električna kočnica (EB) Električna kočnica sa prednatezanjem (MPS) Električna kočnica sa prednatezanjem (MPS2)
Istezanje folije (prethodno rastezanje) 20-50% 150/200/250/300% 120-400% (променливо)
Podešavanje napetosti električki električki električki
Preporučena streč folija ENOxtreme ENOevopower / ENOfuture ENOfuture
Prečnik platforme 1800 mm
Maksimalne dimenzije palete 1200х1000 mm
Maksimalna težina palete

1800 kg

Maksimalna visina upakovanog proizvoda sa paletom 2700/3000/3300/3700 mm
Visina transportera 190-500 mm
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu