▷ KONVEJERI I KONVEJERNI SISTEMI

✓ Automatizovani konveerni sistemi za značajno povećanje produktivnosti i usmeravanje kanala i ubrzanje svih ponavljajućih operacija.
Rešenja od
Zatražite ponudu

KONVEJERI I KONVEJERNI SISTEMI ZA KUTIJE, ČINIJE, PALETE I CELOKUPNA REŠENJA ZA DISTRIBUCIJSKE CENTRE I LOGISTIKU

Sistemi dinamičkih multifunkcionalnih transportera koji povećavaju efikasnost i produktivnost skladišta, proizvodnih objekata ili logističkih centara. Glavna svrha njihove izgradnje je smanjenje vremena za transport robe između područja prijema i mesta skladištenja ili pikiranje, što povećava produktivnost i efikasnost.

Konvejerni sistemi mogu biti vučeni trakom, lancem ili valjcima. Pokreću ih elektromotori.

Ovi konveeri su pogodni ne samo za velika automatizovana skladišta, već i za manje prostore. Omogućavaju vezu između različitih prijemnih jedinica, područja rukovanja, područja otpreme i otpreme, dizalica ili sistema za skladištenje.

Sa dobro uspostavljenim automatizovanim konveernim transportnim sistemom, može se postići stalan protok robe - nešto što je praktično nemoguće sa ručnim sistemom. Konvejerni sistemi pružaju stvarnu i funkcionalnu vezu između kranova i procesa ulaska, otpreme i rukovanja teretnim jedinicama.

Rastojanja u jednoj instalaciji mogu se pokriti različitim konvejernim uređajima i konveernim sistemima, koji se obično kombinuju sa zahtevnim potrebama u pogledu funkcionalnosti i učestalosti svakog modula izgrađenog sistema.

Saznajte više o:

  • Konvejerni sistemi paleta - stabilni i pouzdani sistemi dizajnirani da izdrže visoke nivoe svakodnevnog rada;
  • Konvejerni sistemi za kutije - kombinacija valjkastih i / ili trakastih konvernih elemenata pogodnih za kutije i kartone;
  • Konvejerni sistemi za distributivne i sortirne centre - za bolju kontrolu i upravljanje zalihama i brzo servisiranje ogromne količine naloga.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu