➤ SPECIJALNE STALAŽE | KONZOLNI SISTEMI

Savršeno za skladištenje dugačkih tereta različite težine. Lako se konfiguriše i prilagođava različitim dužinama i vrstama robe. Omogućuje i dvostrano skladištenje.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

PRIMENA KONZOLNIH SISTEMA

Ovaj sistem posebno je dizajniran za skladištenje dugih tereta kao što su grede, profili, cevi i drvo. Ovaj sistem omogućava upotrebu viljuškara, kamiona na gas ili električnih kranova, kao i mobilnih dizalica ili slagača opremljenih neophodnim priključcima.

Sistem se sastoje od stubova sa jednom vertikalnom gredom i jednom ili dve horizontalne osnove. Montiraju se u bazi radi bolje stabilnosti. Dodaje se niz potpornih konzola po visini na koje se postavljaju tereti. Stubovi su izrađeni od toplo valjanih metalnih greda koje omogućavaju ugradnju na različitim visinama.

Dizajn konzolnih regala za dugačke terete omogućava skladištenje robe na jednoj ili obje strane konstrukcije.
 

ZATRAŽITE PONUDU OVDE ili pročitajte više:


PREDNOSTI KONZOLNIH SISTEMA

  • Laka i brza montaža, koju obezbeđuje STAMH;
  • Delovi su dizajnirani da omoguće brzo i jednostavno sastavljanje nivoa;
  • Jednostavna i jaka konstrukcija;
  • Pogodno za skladištenje cevi, profila, greda i još mnogo toga;
  • Svi elementi se lako instaliraju i omogućavaju odličnu mobilnost.

Odaberite konzolne police za dugačke terete od STAMH-a. Pogledajte fotografije, video zapise, završene projekte sa konzolnim stalažama za dugačke terete, katalog i drugo.

Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu