➤ REGALI ZA PALETE | REGALNI SISTEM RADIO SHUTTLE

Sistem paletnih regala Radio Shuttle je poluautomatski sistem za skladištenje paleta. Ovo je idealno rešenje za skladišta sa velikim kapacitetom paleta i intenzivnim utovarom i istovarom. Skraćuje vreme za svaku operaciju, zahvaljujući daljinskom upravljanju platformom koja se kreće nezavisno.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

PRIMENA PALETNOG SISTEMA RADIO SHUTTLE

Maksimalna efikasnost i brzina skladištenja i preuzimanja tereta od 25 do 1.500 kg.

Sistem paletnih regala tipa Radio Shuttle je kvalitetno poluautomatsko rešenje za skladištenje paletizovane robe velike količine i proizvoda za masovno skladištenje. Često se koriste u skladištima i distributivnim centrima za hranu, piće ili skladišta sa posebnim uslovima skladištenja.

Radio Shuttle je posebno efikasan kada distributivni ili logistički centar mora brzo i efikasno snabdeti širok spektar drugih lokacija.

Istovremeno, ova vrsta sistema za skladištenje i preuzimanje paleta omogućava maksimalnu optimizaciju skladišnog kapaciteta jer smanjuje potrebu za hodnicima. Pomoću ovog sistema skladištite različite količine paleta u dubinu, prema specifičnim potrebama ili sezonskom opterećenju. Istovremeno, svaka paleta je brzo dostupna.


DALJINSKO UPRAVLJANJE SHUTTLE PLATFORME  

Brzo i precizno skladištenje i preuzimanje uz manje troškove

Sistem regala za palete Radio Shuttle koristi radio-kontrolisane platforme koje se kreću hodnicima duž samog regala. Poseban dizajn i inženjering koji pruža STAMH ,omogućava platformi da se nesmetano kreće, bez obzira da li se transportuje paleta ili ne.

Mašine za podizanje ne moraju da ulaze u hodnike skladišnog sistema. Ovo smanjuje njihovu kilometražu, potrebu za novom podiznom opremom, održavanje ili više rukovaoca za rukovanje. Čelična konstrukcija paletnih regala trpi manja oštećenja, jer nije potrebno ući viljuškarom, električni kamionom ili kamionom na gas.

Svaka platforma Radio Shuttle radi na izdržljivim litijumskim baterijama sa dugim vekom trajanja, dovoljnim za preko 16 sati rada. Istovremeno, punjenje je izuzetno brzo i može se obaviti za najviše 3 sata, u vreme kada je opterećenje u skladištu manje.

Operater viljuškara lako izdaje komande za sve pokrete skladištenja i preuzimanja pomoću daljinskog upravljača. Kako u skladišnim tunelima nema viljuškara, i zahvaljujući konstrukciji sistema, praktično nema opasnosti od nesreća, a korisni skladišni prostor je veći.

STAMH projektuje, isporučuje, pušta u rad i održava sisteme za skladištenje radio šatlova, ne samo u Bugarskoj.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE PALETNOG SISTEMA RADIO SHUTTLE 

Brzina, efikasnost i isplativost skladištenja i preuzimanja paleta

  • Brzina automatizovane platforme Radio Shuttle može da dostigne od 0,8 m/s u opterećenom stanju i do 1 m/s kada je prazna;
  • Sistem regala za palete pogodan je za različite vrste paleta: euro palete, industrijske palete i kombinovane palete. Naravno, platforma takođe može prevoziti velike torbe, plastične palete i drugo.
  • Svaka paleta može težiti od 25 do 1500 kg.

       Storage Ovaj sistem za skladištenje radi i na temperaturama ispod -20 ° C;

  • Dubina skladišnog hodnika svake palete je praktično neograničena. Sistem paletnih regala tipa Radio Shuttle može se prilagoditi za različite skladišne prostore.
  • U cenu su uključene izuzetno izdržljive, industrijske baterije. Oni garantuju maksimalnu autonomiju i na taj način optimizuju radno vreme. Oni mogu trajati do 16 sati rada, a vreme punjenja je smanjeno na manje od 3 sata.
  • Elektromehanički uređaj za podizanje se lako održava i idealan je za primenu u hladnjačama.
  • Radio Shuttle sistem dozvoljava i LIFO i FIFO načine skladištenja.

Ugradnja regalnih sistema za palete kao što je Radio Shuttle znači značajno smanjenje vremena za utovar i istovar paleta, optimizovane i ubrzane procese u skladištu i veći kapacitet optimizacijom skladišnog prostora. Ovaj sistem smanjuje rizik od nesreća dok štedi čeličnu konstrukciju.

OVDE ZATRAŽITE PONUDU i pogledajte najnovije uspešne projekte koje je implementirao STAMH Group:

Ne oklevajte da nas kontaktirate na office@stamh.com kako bismo vam dali savete od stručnog inženjerskog tima, projekat i kompletno rešenje.

Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu