➤ SPECIJALNI REGALI I SISTEMI POLICA

Posebno dizajnirani regali za skladištenje nestandardne robe, kao što su gume, rolne, stalaže za duže materijale kao što su različiti profili, arhive ili veliki broj manjih artikala.
Rešenja od
Zatražite ponudu

KONZOLNI REGALI, SISTEMI TIP MEZZANINE, STALAŽI FAMI I RADNI ORMARI

STAMH pruža projektovanje prostora i sistema, isporuku, ugradnju i održavanje različitih sistema za nestandardne artikule, kao što su zapremina, oblik, pakovanje i težina robe i proizvoda. Nespecifični teret i roba zahtevaju odgovarajuće, praktično i efikasno skladištenje. Nestandardni sistemi stalaža pružaju bolju organizaciju u industrijskim prostorima i pogodnost, u zavisnosti od vaših potreba :

 

RAZGLEDAJTE RAZLIČITE VIDOVE STALAŽA I SISTEMA ZA SKLADIŠTENJE:

  • Konzolni regali za dugačke tovare su izuzetno laki za konfigurisanje i skladištiće robu ili profile različite dužine;
  • Mezzanine sistemi nude isplativo, fleksibilno i efikasno rešenje, povećavajući skladišnu površinu bez potrebe za dodatnim skladišnim prostorom;
  • Stalaže Fami mogu se slobodno konfigurisati i skladištiti u različitim kontejnerima, kutijama ili manjim delovima;
  • Radni ormarići su posebno pogodni za svlačionice, kancelarije, teretane, bazene, škole, dečije centre itd. Lako se instaliraju ,modularni su, što pruža praktičnost.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu