ROBOTIKA

Industrijski roboti, oprema za dizanje AGV i robotski sistemi za sortiranje i pikiranje.
Rešenja od
Zatražite ponudu

INDUSTRIJSKI ROBOTI

Industrijski roboti nalaze sve više aplikacija u industriji, industriji i intralogističkim operacijama. Manji i upravljivi roboti koriste se za pričvršćivanje, pakovanje, naručivanje pikiranja, montažu i demontažu različitih proizvoda i robe.

Veći modeli mogu izuzetno brzo paletizirati, otpaletizirati i pakirati velike količine robe. Među njihovim glavnim prednostima su kontinuirani radni ciklus i ogromna produktivnost, jer neki roboti postižu impresivnih 17 ciklusa u minuti. Industrijski roboti mogu precizno i brzo da podnesu velika opterećenja do 1300 kg. na udaljenosti do 6,5 metara.

Izuzetna preciznost i tačnost u paletizaciji sa industrijskim robotima omogućava vam vrlo precizno planiranje procesa u skladištu, proizvodnoj bazi ili centru za sortiranje.

>> SAZNAJTE VIŠE

>> KONTAKTIRAJTE NAS DA VAM MOŽEMO PREPORUČITI NAJPOGODNIJEG ROBOTA
 

AGV MAŠINE

Autonomni industrijski roboti zasnovani su na proverenim i sigurnim tehnologijama. Kreću se automatski i rade bez vodiča. Autonomne mašine za dizanje su izdržljivo, fleksibilno i modularno rešenje sa kratkim rokovima isporuke i brzim povratom ulaganja, zahvaljujući visokoj produktivnosti i sposobnosti da rade 24 sata dnevno.

Ove mašine dramatično povećavaju sigurnost u skladištu i smanjuju mogućnost ljudskih grešaka u radu. Zahtevaju minimalne izmene u skladišnom prostoru i ne zahtevaju ugradnju dodatnih struktura. AGV tehnologije povećavaju produktivnost pri rukovanju svom paletiziranom robom ili robom bez žalbi u skladištu, logističkoj bazi ili punionici.

>> SAZNAJTE VIŠE

>> KONTAKTIRAJTE NAS DA VAM PREPORUČIMO NAJPODOBNIJI AGV SISTEM
 

ROBOTI I SISTEMI ZA ROBOTIZOVANO SORTIRANJE I PIKIRANJE

  • Linijski roboti u skladišnoj logistici uglavnom se koriste za paletiziranje, otpakiranje, puštanje u rad i skladištenje proizvoda. Ovi roboti se mogu prilagoditi različitim radnim prostorima i pružiti veliku dinamiku i preciznost.
  • Automatizovanie horizontalne spirale omogućavaju izuzetno brz odabir i preuzimanje narudžbina sa veoma visokom produktivnošću, dostižući 1000 vrhova na sat. Istovremeno, obezbeđuju do 50% veću gustinu skladištenja, optimizujući vaš skladišni prostor. Uglavnom se koriste za pikiranje visoke dinamike i brzo i precizno puštanje u rad od strane rastućih kompanija koje traže visok povrat ulaganja.
  • Industrijski sistemi robota CUBI savršeno su rešenje za automatizovano skladištenje kutija i kartona, predstavljajući snažnu modularnu konstrukciju do 40 nivoa.
     

>> SAZNAJTE VIŠE

>> KONTAKTIRAJTE NAS DA VAM PREPORUČAMO NAJPODOBNIJI SISTEM ROBOTSKOG RAZVRSTAVANJA I PIKIRANJA

Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu