➤ SKLADIŠNI SISTEMI ZA PALETE

Regali i skladišni sistemi za palete su najbolje rešenje za skladišta u kojima treba skladištite paletizovani proizvodi.
Rešenja od
Zatražite ponudu

PROČITAJTE JOŠ O VRSTAMA PALETNIH POLICA IZ STAMH-A

Različiti sistemi regala za paletiziranu robu izuzetno su čvrste i stabilne konstrukcije dizajnirane za srednja i teška opterećenja. Naravno, strukture regala razlikuju se po svojoj veličini, stepenu mehanizacije i brzini vađenja i skladištenja u dubinu.

STAMH projektuje i gradi sisteme u više od 21 države i isporučuje i ugradjuje sisteme za palete, a naši timovi se unapred pridržavaju karakteristika i specifičnosti prostora u skladištu. U roku od nekoliko dana možemo vam ponuditi kvalitetan inženjerski projekat i brzu i efikasnu montažu. Pomoći ćemo vam da izaberete prave regale ili sisteme iz različitih rešenja koja štede prostor, trud i novac.

VRSTE PALETNIH POLICA ZA RAZLIČITE POTREBE:

  • Regalni paletni sistemi Mobilni regali >> omogućava direktan pristup svakoj paleti, dok istovremeno eliminiše potrebu za hodnicima kako bi se postigo veći prostor za skladištenje. To su regali i sistemi koji mogu povećati prostor u skladištu do 100%. ❄Prikladni su za hladnjače i skladišta sa posebnim uslovima skladištenja.

  • Regalni paletni sistemi Radio Shuttle >> regali, u kombinaciji sa inovativnom, čvrstom i brzom platformom koja dubinski preuzima i skladišti palete. Shuttle platforma dostiže brzinu od 0,8 m/s i nosivost je 25 kg. do 1500 kg.

  • Regalni paletni sistemi Conventional >> stabilni sistemi paletizovanog tereta koji omogućavaju brz pristup tehnikom do svake palete. 

  • Regalni paletni sistemi Drive in >> regali, pogodni za veliki broj identičnih tereta.

  • Regalni paletni sistemi Live storage  >> za brže pikiranje i dopunjavanje. Ovaj sistem regala omogućava savršen promet uskladištenih proizvoda uz primenu FIFO sistema.

  • Regalni paletni sistemi Self-supporting  >> rešenje nejvećih razmera. Dizajn ovog sistema garantuje da struktura sistema preuzima opterećenje različitih strukturnih elemenata.

Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu