15/10/2021

Gospodin Hristo Urumov je po prvi put pokazao beta verziju novog virtuelnog izložbenog prostora STAMH-a

Gosti 9. konferencije o logistici poslovanja, koju je organizovala bugarska transportna štampa, za sada su jedini koji su videli razvoj

Glamurozni događaj održan je u Sofia Even Centru 12. oktobra 2021. godine i nosio je naslov „Inteligentna logistika: pobedite u budućnosti“. Svi prisutni imali su zadovoljstvo da prisustvuju prvoj demonstraciji jedinstvenog virtuelnog izložbenog prostora, koji još nije u javnom vlasništvu.

"Ne postoji kompanija na tržištu koja ima digitalni proizvod koji omogućava svim našim partnerima da doslovno hodaju između različitih tehnologija za distributivne i sortirne centre bez ustajanja sa računara, bez obzira na to gde se nalaze u svetu", rekao je osnivač. of STAMH.

Inovacije su oduvek bile glavna misija kompanije i nije slučajno što je STAMH početkom godine proglašen pobednikom konkursa „Inovativno preduzeće godine“. Pre gostiju konferencije, gospodin Hristo Urumov je prethodno otkrio neke od funkcija novog softvera: virtuelnu mapu koja će omogućiti svakom posetiocu da se kreće, tehnički opis različitih sistema i što je najvažnije, potpuno realističnu 3D simulaciju oprema.

"Projekat za novi virtuelni izložbeni prostor razvili su različiti softverski i inženjerski timovi u kompaniji, a njegovo stvaranje će početi početkom 2020. godine", rekao je gospodin Urumov. STAMH je izrazio uverenje da će novo digitalno iskustvo biti dostupno svima već 2022. godine.