ROBOTSKI SISTEMI I JEDINICE ZA KUTIJE I KARTONE

Otkrijte kako funkcionišu različiti elementi robotskih jedinica
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

Robotski sistemi i jedinice za paletizaciju su dizajnirani da poboljšaju, optimizuju i ubrzaju paletizaciju kutija, kartona ili naslagača, uz izbegavanje ručnih operacija koje oduzimaju mnogo vremena. Uvode se u razna skladišta ili industrijske jedinice i imaju za cilj drastično povećanje produktivnosti u paletizaciji!

 

OPIS SISTEMA

Obrada paleta

Specijalni dozator napaja sistem praznim paletama i valjkastim transporterima i moduli za prenos paleta ih transportuju do područja za paletizaciju koja su u dometu industrijskih robota. Ovi roboti su izuzetno jake i moćne mašine, nosivosti od 40 do 1300kg. prema modelu. Oni su u stanju da rade izuzetno dugo, sa 100% opterećenjem. Kada je paleta spremna, transportuje se do potpuno automatske mašine za foliranje.

 

Obrada kutija i kartona 

Kartoni ili kutije ulaze u robotski kavez kroz poseban transportni sistem za kutije. Oni se transportuju u prostor za paletiziranje. Kada se sklopi određeni broj kutija ili kartona (4,6,8 - u zavisnosti od njihove veličine), industrijski robot ih podiže pomoću posebne hvataljke i raspoređuje na paletu, na unapred programiran način.

Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu