16/02/2022

STAMH Grupa priprema svoje učešće na LogiMat 2022

Prestižni forum je jedan od najznačajnijih svetskih događaja u oblasti skladišne logistike. Prema poslednjim podacima organizatora - EUROEXPO Messe - und Kongress-GmbH, održaće se od 31. maja do 2. juna, u srcu Evrope - Štutgartu. Digitalna platforma događaja LogiMAT.digital biće produžena do kraja juna 2022. godine.
 
Izložba je među najznačajnijim događajima u oblasti tehnologija za automatizaciju skladišta i skladištenja materijala, skladišne opreme, sistema za sortiranje, ambalaže i softverskih rešenja za skladištenje i logistiku.
 
 
Pod sloganom PAMETNO - ODRŽIVO - SIGURNO, sajam će okupiti najveće svetske kompanije za intralogističke sisteme i obezbediti platformu za direktne trgovinske pregovore, razmenu znanja između
stručnjaka, pa čak i demonstracije uživo izvodljivih rešenja, koja utiru put za pravi pristup.
 
 
 
Među najvažnijim stvarima LogiMat 2022 biće digitalizacija, međupovezanost, veštačka inteligencija i veliki podaci, u kontekstu ere industrije 4.0 i interneta stvari, jer napredak u tehnologiji i inteligentnim autonomnim sistemima otvaraju nove nivoe produktivnosti i dodatne vrednosti u celom lancu snabdevanja.
 
Ako želite da posetite izložbu i štand STAMH-a, zatražite besplatan ulaz na v.velichkov@stamh.com