07/05/2024

STAMH Hellas S.A. θα συμμετάσχει σε μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις logistics στην Ελλάδα

Στις 21 Μαΐου 2024, η STAMH Hellas S.A. θα συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνει το Supply Chain Institute σε συνεργασία με την εταιρεία Planning, με τίτλο «Solution 13: Technology day@logistics». Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο χώρο του Eleon Loft στην Αθήνα, με ώρα έναρξης 9:00 π.μ. και ώρα λήξης 6:00 μ.μ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κος Εμμανουήλ Αρμενάκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Stamh Hellas S.A., θα παρουσιάσει ομιλία,με τίτλο “Warehouse Robots and How They Reshape the Future of the Logistic Industry,”. Λαμβάνοντας υπόψη την αποδεδειγμένη εμπειρία του στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι βέβαιο ότι κανείς δεν θα θέλει να χάσει συγκεκριμένη παρουσίαση!

Το Supply Chain Institute διοργανώνει με επιτυχία συνέδρια “SOLUTION” απο το 2014. Ειδικότερα, κάθε συνέδριο προσελκύει πάνω από 250 συμμετέχοντες, διαθέτει περισσότερους από 30 ομιλητές και παρέχει πλούσιες ευκαιρίες δικτύωσης. Σχεδόν το 95% των συμμετεχόντων είναι υπεύθυνοι για την ορθή λήψη αποφάσεων. Η παρακολούθηση του συνεδρίου προσφέρει πολύτιμες γνώσεις με την χρήση case studies, συγκριτικών στοιχείων και πραγματικών αποτελεσμάτων. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τα νέα μοντέλα οργάνωσης των logistics, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίας γενιάς λύσεων αυτοματισμού των αποθηκών.

Οι Ρομποτικές λύσεις μπορούν να ενσωματωθούν, αντικαθιστώντας αποτελεσματικά διαφορετικές διαδικασίες intralogistics, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών μεταφορών, της συλλογής προϊόντων, της αποθήκευσης, της ανάκτησης και της διαχείρισης παλετών. Οι εταιρείες που εφαρμόζουν αυτές τις λύσεις μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά μειώνοντας τις χειροκίνητες λειτουργίες και τις διάφορες εργασίες, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και αυξάνοντας την παραγωγικότητα στις υπάρχουσες αποθήκες.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε πρόσθετες λεπτομέρειες για το συνέδριο!