RADNI STOLOVI

Širok spektar radnih stolova za kancelarije, radionice, skladišta i sve vrste prostorija kojima je potrebna oprema.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

NAMENA

Radni stolovi su dizajnirane uglavnom za industrijsko okruženje i opremljene su policom podesivom po visini, čime se vizuelno smanjuju udaljenosti.

Dinamičan i ergonomski dizajn radnog stola Dinamic pogodan je za različita radna područja i uglavnom se koristi u mašinstvu, elektronici, montaži i laboratorijama. Bogat modularni dizajn omogućava razvoj rešenja koja su u toku sa promenljivim potrebama operatora tokom vremena.
Veličina i sastav svakog sistema rezultat su kombinovanja maksimalne funkcionalnosti sa modernim i dinamičnim izgledom. Mnogi detalji garantuju udobnost korisnika: radna površina podesiva po visini nudi izuzetnu slobodu kretanja i povećava produktivnost.
Fami radni stolovi takođe nude širok spektar dodatne opreme koja se može koristiti.

 

PREDNOSTI

  • Sloboda konfiguracije
  • Veliki spektar boja
  • 100% otvorenost fioka
  • Veliki broj personalizovanih rešenja 

  • Veliki broj serija i dodataka

DODATNA OPREMA

Pribor za skladištenje i organizaciju alata, pregrade za fioke, kuke za alat, kutije za male delove, police i industrijske police, sistemi za držače alata.

UPOTREBA
Organizacija i naručivanje skraćuju vreme pretraživanja, pojednostavljuju radne procese (čak i složene) i osiguravaju efikasne rezultate. Da bi to postigao, Fami je dizajnirao širok spektar dodatne opreme dizajnirane da zadovolji sve potrebe industrijske opreme.

Sa priborom za fioke Fami - uključujući uzdužne pregrade, prečnike i pregrade za kanale ili plastične kutije za pribor za male fioke - moguće je rasporediti prostor prema sadržaju koji se skladišti. Odvajanje fioka osigurava red u svim sektorima proizvodnje i u svakom radnom okruženju, kako za skladištenje malih dijelova, tako i za postavljanje alata.

DODATNE PREDNOSTI

  • Savršen izbor za slaganje malih materijala

  • Sve je vidljivo i lepo uređeno
  • Raznolikost i opcije konfiguracije

Ako vam je potrebna dodatna pomoć ili pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas da vam ponudimo prilagođeno rešenje.

Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu