STAMH Grupa
page_34_1488451801.jpg
O NAMA
STAMH Ltd. je deo STAMH Grupe

Naša kompanija “STORACT BG” Ltd postoji više od 17 godina. ime je uvek asociralo na profesionalnost I izuzetan kvalitet proizvoda  I usluga. Prošle godine smo rešili da restruktuiramo osnovni capital I da promenimo ime kompanije. Želeli bi smo da vas informišemo da  “STORACT BG” Ltd ima novo ime  “STAMH®”  Ltd od 01.10.2015.

Preduzeli smo ovaj korak radi boljeg organizovanja  poslovanja u pogledu marketinga,  na najbolji mogući način, I podmladimo nasu korporativnu viziju, tj. modernizujemo je. STAMH® menađment ima jasnu viziju za budućnost. Iz tog razloga smo konsolidovali naše usluge u tri različite kompanije.  Verujemo da će na taj način naši klienti dobiti korektan savet od pravih ljudi, u svako doba.

“Storact Log” je postao “STAMH® Solutions” – implementacija Softverskih  rešenja u menađmentu skladišta (WMS solutions).

“Leh Group” je postao “STAMH® Tech” – prodaja I servisiranje profesionalnih mašina za čišćenje  I industrijske opreme.

Naše novo ime STAMH® I logo  su otvorili novo poglavlje naše istorije. Ipak uslovi svih ugovora  I naše angazovanje prema klientima I partnerima ostaju ne promenjeni.

STAMH Ltd.  je deo jednog internacionalnog lanca kompanija “STAMH GRUPE” . Aktivne kompanije ove grupe su otvorene  u Bugarskoj,Grčkoj,Rumuniji,Rusiji,Italiji,Republici Makedoniji,Republici Srbiji I Hrvatskoj. 

Još kategorija

1800

I više
projekata

18

godina iskustva
sa skladišnim sistemima

18

država sa referentnim
projektima