Kompanija
page_33_1488451776.jpg
O NAMA
Stamh Ltd. je novo ime brenda “Storact BG”

Stamh Ltd. je novo ime  brenda “Storact BG” osnovanog 1998 godine sa ciljem da dizajnira, podrži instalacije I servisira sve vrste polica I skladišnih sistema na teritoriji Bugarske.

STAMH Ltd je osnovan 1998 godine sa glavnom delatnošću  u oblasti dizajna, snabdevanja, instaliranja, servisiranja I celokupnog inženjeringa svih vrsta skladišnih sistema.

Do sada kompanija je realizovala 1800 projekata za skladištne sisteme na Balkanu, kao I u Italiji, Austriji I Rusiji .

Neki od naših najvećih klijenata su “Coca-Cola” , “Liebherr“, “Schenker”, “Nestle”, “Hemofarm”, “Miroglio”, "Actavis" I mnogi drugi.

Pre 5 godina STAMH LTD je bio glavni izvođač radova za jedan od najvećih automatizovanih projekata za kompaniju  “Bella Bugarska” sa 15 000 paletnih mesta i 7 viljuškara.

STAMH LTD ima 71-nog zaposlenog radnika - 27 sa master diplomama iz oblasti:  ekonomije, elektronike, softver inženjeringa, menađmenta Itd.  I 14 sa master diplomama iz oblasti inženjeringa.

Najbitnija činjenica za kompaniju je da za poslednjih 17 godina  nije imala kašnjenja u plaćanju dobavljačima, PDV-u ni socijalnom osiguranju. Pre 2 godine STAMH LTD je bio predmet revizije BCRA* I ocenjeni smo sa A-dugoročno.

BCRA* je treća kvalifikovana Kreditna Rejting Agencija u Evropskoj Uniji.

Četiri godine smo isporučivali najnaprednije skladištne sisteme  koji se lako koriste ,prave najveći mogući dostupni prostor, I imaju pristupačnu cenu. Sa našim znanjem I iskustvom razvijamo inovativne proizvode. Uvek smo okrenuti ka novom razvoju, što nam dozvoljava  da uvek ponudimo napredniji proizvod.

Od osnivanja  završili smo brojne instalacije različitih tipova objekata od industrijskih,  poslovnih,kombinovanih do komercijalnih. To nam je donelo ogromno poverenje I reputaciju na tržištu  vredno lidera broj jedan u rešenjima za skladišta.

Verujemo da naši proizvodi ne samo da ispunjavaju vaše potrebe , već I doprinose vašem poslovnom uspehu.

Još kategorija

1800

I više
projekata

18

godina iskustva
sa skladišnim sistemima

18

država sa referentnim
projektima