Saopštenje za medije
MEDIA CENTAR
Svi Saopštenje za medije Svi Saopštenje za medije
28.07.2016
“Henkel” Srbija funkcionise u skladištima u skladu sa standardima EN 15635: 2011

“STAMH” Kompanija iz Novog Sada ,Srbija,je iznela periodičnu inspekciju stalažne konstrukcije u skladištima gotovih proizvoda I proizvoda postrojenja “Henkel Srbija” u Kruševcu,u skladu sa standardima EN 15635: 2011. Zaposleni kompanije “STAMH” su sertifikovani od strane Nemačke kompanije “DIEMER Ingenierurburo GmbH” za testiranje stalažnih konstrukcija  u skaldu sa ovim standardom.Uz standard ide I preporuka koja uključuje I periodičnu inspekciju paletnog sistema najmanje jednom godišnje.

Periodična inspekcija uključuje I proveru stepena oštećenja na elementima stalažne konstrukcije , nakon čega su uključeni elementi klasifikovani na osnovu standardnih oštećenja propisanih u zavisnosti od zone rizika. Kada je zaključena provera kompanije “Henkel Srbija” , gde se kompanija striktno drži dozvoljenih propisa od strane SRPS EN 15635: 2011 u službi sigurnosti skladišta na teritoriji Kruševca.

“Henkel” je nastavio da doprinosi svojoj viziji u postajanju svetski vodećeg brenda I tehnologije. Danas “Henkel” ima vodeću poziciju u pogledu sirovina i industrijskih proizvoda.

Članak iz magazine LOGISTIKA I TRANSPORT

Još kategorija