Novosti
Novosti
MEDIA CENTAR
Svi Novosti Svi Novosti
17.11.2016
Kompanija STAMH doo je učestvovala kao sponzor i izlagač na petoj po redu godišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije.

Na konferenciji je promovisan široki asortiman proizvoda i usluga naše kompanije od kojih u skladu sa temom konferencije OPTIMIZACIJA LANCA SNABDEVANJA izdvajamo ono u čemu smo najbolji u regionu, a to su automatizovana regalna skladišta.

Na konferenciji je bilo prisutno više od 200 učesnika, a zbog velikog interesovanja za ovaj logistički događaj i ograničenih kapaciteta prostora neki su ostali bez mesta na konferenciji. Kao i prethodnih godina učesnici konferencije su bili stručnjaci, proizvođači i implementatori rešenja iz oblasti lanca snabdevanja.

Konferencija je tradicionalno održana u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, 15.11.2016 god. Srpska Logistička Asocijacija (SLA) je otvorena organizacija ljudi koji se u svom poslovanju, edukaciji i istraživanju susreću sa aktivnostima i pojmovima transporta, logistike i lanca snabdevanja. SLA je dobrovoljno udruženje koje za cilj ima unapređenje logistike u Srbiji, profesionalni razvoj svojih članova i povećanje efikasnosti i produktivnosti logističkih operacija u poslovnim organizacijama i lancima snabdevanja.

Za sve dodatne informacije o organizatoru i prethodnim konferencijama posetite sajt: http://slogas.org.rs/

 

Još kategorija

1800

I više
projekata

18

godina iskustva
sa skladišnim sistemima

18

država sa referentnim
projektima