MAŠINA ZA DEZINFEKCIJU TSM CUBO SANISPRAY

Električna pomoćna mašina za dezinfekciju, koja transportuje do 120 litara vode i dezinfekcionog sredstva. Pogodno za dezinfekciju spoljnih i zatvorenih prostora.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

TSM CUBO SANISPRAI 120 je električna mašina za dezinfekciju ulica, trotoara, igrališta, klupa, kanti za smeće i još mnogo toga. Mašina je opremljena rezervoarom za vodu od 120 litara i rezervoarom za dezinfekciju od 10 litara i sistemom za prskanje. Zahvaljujući 100% električnim funkcijama, ne stvara buku ili štetne emisije, a sa jednim punjenjem baterije može raditi do 5 sati. Mašina za dezinfekciju CUBO SANISPAI pogodna je i za rad u školama, bolnicama, aerodromima, supermarketima, tržnim centrima i tržnim centrima itd.

Mašina je takođe dostupna u KUBOMATSKOJ verziji sa TSM FOLLOW ME sistemom za automatsko praćenje operatora bez upotrebe ručice.

Kako to radi?

Nakon punjenja vodom i dezinfekcionim sredstvom, jednostavno poprskajte površinu koju želite dezinfikovati. Takođe možete koristiti stalak za mlaznice montiran na zadnjoj strani mašine, koji automatski dezinfikuje površinu širine 100 cm pri kretanju. TSM CUBO 120 SANISPRAI je kompatibilan sa svim vrstama dezinfekcionih sredstava.
 

Model

TSAM CUBO 120 SANISPRAY

Napajanje

Baterije, 24V

Vreme za posao

5 h

Posuda za vodu

120 l

Kontejner za dezinfekciju

10 l

Nivo buke

45 dB(A)

Težina bez baterija

90 kg

Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu