ELEKTRIČNA MAŠINA ZA PRANJE ULICA DULEVO D.ZERO2 Hydro

Potpuno električna mašina za pranje ulica sa inovativnom ekološkom tehnologijom, visokom produktivnošću i kompaktnom veličinom.
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu
main image

DULEVO D.zero2 Hidro je prva potpuno električna mašina za pranje ulica koju je proizveo evropski lider Dulevo (Italija). Zahvaljujući inovativnoj, ekološki prihvatljivoj tehnologiji, produktivnosti i kompaktnoj veličini, u potpunosti zadovoljava potrebe gradova i opština koji žele da ulažu u kvalitet života svojih građana.

DULEVO D.zero² Hidro dizajniran je za pranje i dezinfekciju ulica pod visokim pritiskom i dezinfekciju, ali se lako prilagođava industrijskim područjima, odmaralištima i svuda gdje je potreban visok nivo higijene.

Dizajniran ergonomski i sa visokim mogućnostima manevrisanja za čišćenje čak i najteže dostupnih mesta. Mašina je opremljena rezervoarom za vodu zapremine 1500 litara, prednjim stalkom sa mlaznicama visokog pritiska i rukom za kačenje creva ručnog mlaza vode za čišćenje zidova, kanti, saobraćajnih znakova i još mnogo toga.

Kabina ulične perače D.zero2 Hidro dizajnirana je da pruži maksimalnu udobnost rukovaocu i laka je za upotrebu, zvučno je izolirana i ima velika stakla koja osiguravaju veliku vidljivost.

Glavne prednosti:

  • Li-Ion baterije sa dugim vekom trajanja i neprekidnim radom
  • Čelično kućište, pogodno za velika opterećenja
  • Hidraulični servo upravljač za lak i prijatan rad
  • Niski troškovi održavanja
  • Kretanje pokreće električna energija
  • Manevrisanje
     
Model   DULEVO D.zero2 Hydro
Napajanje  

 električno, baterije Li Fe PO4 (96V)

Snaga   19 kW
Produktivnost   28 000 m2/h
Širina čišćenja sa dve četke (promenljivo)   1800 - 4600 mm
Rezervoar za vodu   1500 l
Rezervoar za dezinfekciono sredstvo   18 l
Maksimalna brzina   25 km/h
Maksimalni nagib   18%
Vreme za posao (UNI EN 15429-2)   8 h
Do not waste your time, contact us and together we will find the right solution for you and your business. Zatražite ponudu