STAMH Групација
page_69_1479894969.jpg
ABOUT US
STAMH Ltd. е дел од STAMH Group

Нашата компанија STORACT BG Ltd постои повеќе од 17 години. Името од секогаш асоцирало на професионалност и врвен квалитет на производот и услугите. Минатата година решивме да го реконструираме основниот капитал и да го промениме името на компанијата. Би сакале да ве информираме дека STORACT BG Ltd има ново име  - STAMH® Ltd од 01.10.2015

Ваков чекор превземавме поради подобра организација во работата со  маркетингот на најдобар начин, и ја подмладивме нашата корпоративна визија, т.е ја модернизиравме. STAMH® менаџментот има јасна визија за иднината. Поради таа причина ги консолидиравме нашите услуги во три различни компании. Веруваме дека на овој начин нашите клиенти ке добијат коректен совет од вистинските луѓе во секое време.

Storact Log настана  STAMH® Solutions – имплементација на софтверски решенија во менаџирање на складот (WMS solutions)

Leh Group настана  STAMH® Tech – продажба и сервисирање на професионални машини за чистење и индустриска опрема.

STAMH® Service – инсталација , одржување и инспекција на секаков вид на сталажни системи .

Нашето ново име STAMH® и логото ни отворија ново поглавје во нашата историја. Сепак условите на сите договори и ангажмани према клиентите и партнерите остануваат непроменети.

STAMH Ltd. е дел од еден интернационален ланец на компании STAMH GROUP .  Активни компании на оваа група се отворени во : Бугарија, Грција, Романија, Русија, Италија, Македонија, Србија и Хрватска. 

 

More Categories

1800

and more
projects

18

years experience
in racking systems

18

countries & more
with our systems