Компанија
page_68_1479894969.jpg
ABOUT US
Stamh Ltd е новото име на брендот Storact BG

STAMH LTD е новото име на брендот “Storact BG” основано во 1998 година со цел да дизајнира, инсталира и ги сервисира сите полични и складишни системи на територијата на Бугарија.

Досега компанијата има реализирано преку 1800 проекти за складишни системи во Бугарија, Грција, Македонија, Србија, Турција, Романија, Црна Гора , Полска, Италија, Австрија, Русија, Белгија и Унгарија.

Некои од нашите најголеми клиенти се  "Coca Cola", "Liebherr", "Schenker", "Nestle", "Hemofarm", "Miroglio" и многу други.
Пред 5 години STAMH LTD беше главен изведувач на еден од најголемите автоматизирани проекти за компанијата ( Bella Бугарија )  со 15,000 палетни места и 7 вилушкари.

STAMH LTD има преку 70 вработени луѓе - 27 со мастер дипломи од областа на економија, електроника, софтер инжинеринг, менаџмент и тн. и 14 со мастер дипломи од областа на инжинерство. 

Најважната работа за компанијата е дека во последните 17 години не сме имале доцнење со плаќање на добавувачите , ДДВ и тн. Пред 2 години STAMH LTD  беше предмет на ревизија на  BCRA* и бевме оценети со  A- долгорочно.

*BCRA – Агенција за Кредитен Рејтинг (BCRA) е трето рангирана агенција за рејтинг во ЕУ. 

Со текот на годините ние ги создадовме најмодерните решенија за секакво складишно опслужување, кои што се лесни за користење и овозможуваат да се искористи максимално просторот а исто така имаат и достапна цена. Со нашето знаење и искуство успеавме на развиеме нови иновативни производи и секогаш сме ориентирани кон развој, што ни овозможува секогаш да го понудиме нај добриот производ.

Од основањето на компанијата имаме извршено многу бројни проекти и монтажи во сите видови идустрии. Тоа ни донесе огромна доверба и репутација на пазарот како лидер во решение за складишни системи.

Ние веруваме дека нашите продукти не само што одговараат на вашите потреби туку допринесуваат за успехот на вашиот бизнис.

More Categories

1800

and more
projects

18

years experience
in racking systems

18

countries & more
with our systems